...
Skip to main content

5 redenen: vitamine C smeren als man

Je hebt het misschien al eens gehoord: vitamine C doet wonderen voor je huid. Het is dan ook niet voor niets dat veel mannen deze antioxidant gebruiken bij de verzorging van de huid. De voordelen? Daar vertellen we meer over in dit artikel.

Dat fruit gezond is door alle vitamines die erin zitten weten we al lang. Maar voordat de vitamine C van je vers geschilde sinasappel, in je huid terecht komt, is een lange weg. Vitamine C smeren op je huid, is een effectievere manier om je huid te beschermen en te verbeteren.

Maar wat doet vitamine C voor je huid?

  1. Anti-veroudering: Vitamine C speelt een cruciale rol in de aanmaak en verwerking van collageen, een eiwit dat zorgt voor een stevige en gladde huidstructuur. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er jonger uitziet.
  2. Krachtige antioxidant: Vitamine C beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen, die ontstaan door factoren zoals UV-straling en vervuiling. Deze antioxidatieve werking helpt de huid gezond te houden en versterkt de beschermende barrière.
  3. Verheldert de huid: Het gebruik van vitamine C kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en het egaliseren van de huidtint. Het remt de overmatige productie van melanine, wat helpt bij het verhelderen van bestaande vlekken en het voorkomen van nieuwe.
  4. Ondersteunt de huidbarrière: Vitamine C helpt de huidbarrière te versterken, waardoor de huid beter bestand is tegen externe invloeden en vocht beter vasthoudt. Dit draagt bij aan een gezondere en beter gehydrateerde huid.
  5. Ontstekingsremmende werking: Vitamine C kan micro-ontstekingen verminderen die bijdragen aan huidproblemen zoals acne. Het kalmeert ontstekingen, vermindert roodheid en bevordert een snellere genezing van puistjes, waardoor de huidstructuur verbetert.

Waarom kies je voor Avell?

Avell is een merk dat zich richt op huidverzorging voor mannen, met een focus op hoogwaardige, organische en natuurlijke producten. De producten zijn BPA-vrij en zijn ontworpen om een stralende en zachte huid te bevorderen, met speciale aandacht voor anti-aging en het verminderen van rimpels. Het assortiment omvat onder andere gezichtscrèmes, reinigers, toners en complete verzorgingspakketten.

Extra boost met Glow Infusion

Glow Infusion is doordrenkt met vitaminen, antioxidanten en hydraterende bestanddelen die samenwerken om je huid te voeden, te beschermen en te revitaliseren. Met regelmatig gebruik van Glow Infusion zul je merken dat jouw huid een ongeëvenaarde gloed krijgt. Doffe en vermoeide huid wordt getransformeerd tot een stralende en gezonde teint. Onze formule is lichtgewicht en snel absorberend, waardoor je huid direct zacht en soepel aanvoelt, zonder een vettig residu achter te laten.

avel vitamine C

 

Dagelijkse verzorging met bescherming

 Avell Day Cream is een gezichtscrème met zijdeachtige textuur trekt snel in en zorgt voor onmiddellijke hydratatie en voeding.  Geformuleerd met multimoleculair hyalur en verzachtende bisabolol om je huid er de hele dag buitengewoon bedauwd en glanzend uit te laten zien. Rijk aan antioxidanten, helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het jeugdige uiterlijk van de huid te behouden.

Avel DayCream